Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Hatlapfejű csavarok széles választéka

Horganyzott és rozsdamentes hatlapfejű csavarok

Az acél és a rozsdamentes acél alapanyagú, tövig mentes hatlapfejű csavarok a szabványosított metrikus menetprofil alapján készülnek. A tűpontos illeszkedés és a tökéletes rögzítés végett, célszerű azonos metrikus méretezésű elemeknél használni ezeket a rendkívül keresett rögzítőelemeket. Leggyakrabban M3, M4, M5, M6 és M8 méretű hatlapfejű csavarokkal találkozni, de az ÉpítsRánk webshop széles termékpalettájáról szinte minden méretű és hosszúságú kötőelemet beszerezhet.


A hatlapfejű csavarok ideálisak általános rögzítéstechnikai feladatokra

A hatlapfejű csavarok a rögzítéstechnika alapkellékei: nem csak a legtöbb ipari területen, de az otthoni összeszerelési, javítási teendőknél is gyakorta előkerülnek. Horganyzott kivitelük miatt hosszú élettartamúak és tartósak. Böngéssze végig a kínálatunkat, ha pedig rendelés előtt szaktanácsadásra van szüksége, forduljon hozzánk bizalommal! Garantáltan nem bánja meg, ha mellettünk dönt, hiszen csakis kifogástalan minőségű, időtálló termékeket forgalmazunk.

Tekintse meg a kínálatunkban szereplő kábelátvezetőket is !

Rendezés:

Legyen szó sokoldalú hatlapfejű csavarokról, korszerű falátvezetési rendszerekről vagy professzionális szerszámokról – az ÉpítsRánk folyamatosan bővülő kínálatában Ön kizárólag a legmagasabb ipari szabványoknak megfelelő, minőségi termékeket talál. Mivel szorosan együttműködünk a legjobb gyártókkal, így a lehető legjobb ár-érték arányt is tudjuk biztosítani vásárlóink számára.

Kiemelt célunk, hogy fenntartható módon feleljünk meg a legújabb technológiai fejlesztéseknek és a piaci igényeknek, illetve, hogy a rendeléseket a lehető leghamarabb és a legnagyobb biztonságban tudjuk kiszállítani ügyfeleinknek. Amennyiben különleges kérése van, vagy részletes információt szeretne valamelyik termékünkkel kapcsolatban, kérjen tőlünk egyedi ajánlatot, vagy vegye fel a kapcsolatot szakértő munkatársainkkal!