Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Kábelátvezető rendszer Kraso KDS150

Kraso
Kábelátvezetés rendszer Kraso KDS150
Kép 1/3 - Kábelátvezetés rendszer Kraso KDS150
Kép 2/3 - Kábelátvezető rendszer Kraso KDS150
Kép 3/3 - Kábelátvezető rendszer Kraso KDS150
Várható szállítás: 2024. június 26.
Elérhetőség: Raktáron

Kábelbevezető rendszer betonba ágyazáshoz, nyomás-víz- és gáztömör, körkörös KRASO négyrudas tömítéssel és 2 KDS tömítőfedéllel, mindkét oldalon dugaszolható az esetleges csomagképzéshez, a hordozóvezetékek későbbi hozzárendeléséhez KRASO segítségével rendszer tömítő betét (nem része a szállítási terjedelemnek) vagy üres kábelcsatornák csatlakoztatásához KRASO rendszerburkolat segítségével (nem tartozék).

Opcionálisan kapható: KRASO távtartó 40 mm KDS 150 duplafalú tömítéshez a középtávolság 210 mm-ről 250 mm-re történő növeléséhez

Leírás

Kompatibilis, szoros, biztonságos -  a kettős tömítő tömítés rendszerrel

+ Minden elterjedt rendszerrel kompatibilis! Tömör a víznyomásálló, mindenre kiterjedő KRASOnégyrudas tömítésnek köszönhetően! Biztonságos a törésálló tömör fal anyagának köszönhetően!

+ Intelligens, átfogó és rugalmas kábelbevezető rendszer komplex új épületekhez: középületek, klinikák, műszaki és tudományos létesítmények vagy ipari és kereskedelmi szektor.

+ Szinte korlátlan lehetőségek a legmodernebb, műszaki épületgépészethez: Vízszintesen és függőlegesen is kombinálható, 45°-os szögben történő beépítés előre összeszerelt konzolokkal, előregyártott falakhoz vagy felületi tömítésekbe való beépítéshez.

+ Számos  tartozék  teszi teljes, univerzálisan használható csomaggá a KRASO kábelbevezető rendszert!


 

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!