Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Kábelátvezető rendszer Kraso KDS90

Kraso
Kábelátvezető rendszer Kraso KDS90
Kép 1/2 - Kábelátvezető rendszer Kraso KDS90
Kép 2/2 - Kábelátvezető rendszer Kraso KDS90
Várható szállítás: 2024. június 26.
Elérhetőség: Előrendelhető
Kábelbevezető rendszer betonba ágyazáshoz, nyomás alatti víz- és gáztömör, körkörös KRASOnégyrudas tömítéssel és 2 KDS tömítőfedéllel, mindkét oldalon dugaszolható az esetleges csomagképzéshez, a közegvezetékek későbbi hozzárendeléséhez a KRASO rendszer tömítésével betét (nem tartozék) vagy üres kábelcsövek csatlakoztatásához a KRASO rendszerburkolat segítségével (nem része a szállítási terjedelemnek).

Leírás

Kompatibilis, szoros, biztonságos –  a kettős tömítésű tömítés rendszerrel

+ Minden elterjedt rendszerrel kompatibilis! Tömör a nyomásálló, mindenre kiterjedő KRASO négyrudas tömítésnek köszönhetően! Biztonságos a törésálló tömör fal anyagának köszönhetően!

+ Intelligens, átfogó és rugalmas kábelbevezető rendszer komplex új épületekhez: középületek, klinikák, műszaki és tudományos létesítmények vagy ipari és kereskedelmi szektor.

+ Szinte korlátlan lehetőségek a legmodernebb épületgépészeti berendezésekhez: Vízszintesen és függőlegesen is kombinálható, 45°-os szögben történő beépítés előreszerelt konzolokkal, előregyártott falakhoz vagy felületi tömítésbe integrálható.

+ Számos  tartozék  teszi teljes, univerzálisan használható csomaggá a KRASO kábelbevezető rendszert!


 

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!