Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

KRASO KDS kábelátvezetés szimpla

Kraso
KRASO KDS kábelátvezetés szimpla
Kép 1/2 - KRASO KDS kábelátvezetés szimpla
Kép 2/2 - KRASO KDS kábelátvezetés szimpla
Várható szállítás: 2024. június 21.
Elérhetőség: Előrendelhető

Kábelbevezető rendszer betonba ágyazáshoz, nyomás alatti víz- és gáztömör, körkörös KRASO négyrudas tömítéssel és KDS tömítőfedelekkel, egyik oldalon dugaszolható az esetleges csomagképzéshez, a KRASO rendszer tömítőbetét segítségével a közegvezetékek későbbi hozzárendeléséhez (nem része a szállítási terjedelemnek) vagy üres kábelcsövek csatlakoztatására a KRASO rendszerburkolat segítségével (nem tartozék a szállítási terjedelembe).

Opcionálisan kapható: KRASO távtartó 40 mm a KDS 150 egyszeres tömítéshez a középtávolság 210 mm-ről 250 mm-re növeléséhez

Leírás

Kompatibilis, szoros, biztonságos –  az egyedi tömítőcsomagolás rendszerrel

+ Minden elterjedt rendszerrel kompatibilis! Tömör a nyomásálló, mindenre kiterjedő KRASO négyrudas tömítésnek köszönhetően! Biztonságos a törésálló tömör fal anyagának köszönhetően!

+ Intelligens, átfogó és rugalmas kábelbevezető rendszer komplex új épületekhez: középületek, klinikák, műszaki és tudományos létesítmények vagy ipari és kereskedelmi szektor.

+ Szinte korlátlan lehetőségek a legmodernebb épületgépészeti berendezésekhez: Vízszintesen és függőlegesen is kombinálható, 45°-os szögben történő beépítés előreszerelt konzolokkal, előregyártott falakhoz vagy felületi tömítésbe integrálható.

+ Számos  tartozék  teszi teljes, univerzálisan használható csomaggá a KRASO kábelbevezető rendszert! 

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!